Klistremerker / etiketter

Etiketter og klistremerker har mange bruksområder og kan hjelpe å gjøre bedriften og merkevaren din mer synlig. Merk utstyr, verktøy, produkter og emballasje eller bruk klistremerker som dekor på vindu eller i butikken.

Ønsker du klistremerker og etiketter utenom det vanlige, kan vi lage epoxy-merker. Epoxy gir en stilig dome / 3D-effekt som passer perfekt til merking av mer eksklusive produkter.

Dersom du skal ha tilbud eller en kampanje, er easy dot klistremerker å anbefale. Easy dot klistremerker er meget lett å sette på og ta av. De kan til og med brukes flere ganger.

Til gulv kan vi lage spesialklistremerker kalt floor graphic. Disse brukes ofte i kampanjer og gir et godt inntrykk. Floor graphic er sklisikkre klistremerker og kan fint brukes ved inngangsparti.

Klistremerker kan konturkuttes i alle fasonger.

Vi kan levere små antall helt ned til 1 stk. avhengig av størrelse. Prisene er meget konkurransedyktig både i små og store opplag.

Type

  • Vinyl
  • PP-etiketter
  • Epoxy / dome klistremerker
  • Easy dot klistremerker
  • Gulv-klistremerker / floor graphic

Design

Vi tar designjobben for deg. På den måten er du spart for mye arbeid, og du kan gjøre det du kan best. Vi kan hjelpe deg med layout, design og forslag til innhold.

 

Nyhetsbrev

Abonner på vårt nyhetsbrev og få tilsendt nyheter og gode tilbud 

Du vil nå få nyhetsbrev fra oss